Momentul Nasterii – Potential si Implinire!

✨Un program transformational de art-terapie cu mandale de lumina✨

Mandalele de lumina sunt structuri pe care creierul le recunoaste pentru ca au la baza acelasi cod de generare regasit in cresterea a tot ce este organic – sirul lui Fibonacci.

Functioneaza ca matrici pe care creierul le recunoaste ca fiind reprezentari ale potentialului complet. Aceasta recunoastere are loc prin procesul de neurofeedback, generand ajustari ale hartilor mentale si ale asocierilor facute.

🎁 Momentul nasterii contine pentru fiecare Codul Personal cu care a venit aici in viata. Este momentul primei respiratii, al primului contact direct cu mediul exterior. Este momentul primului pas in viata, ghidati de harta deja conturata prin perceptiile si trairile avute in pantecul mamei.

🎁 In data nasterii se gaseste codul prin care ne putem reconfigura aceasta harta initiala, codul de acces catre resurse, catre darurile cu care am venit, catre potentialul stiut, constientizat dar si catre potentialul ascuns, nevazut sau pur si simplu ignorat.

🎁 Poate cea mai importantă mandala personală, mandala datei nașterii este ca o resetare. Ne împrospătează energia, dizolvând blocaje. Ne pune în contact cu potențialul nostru și activează resursele interioare primite prin naștere.

Inscriere:
ramonagherasim@gmail.com
0748444888

Intr-o serie de cinci ateliere, vom lucra cu mandala momentului nasterii, explorand, pe rand, 5 perspective:

💖 30 Ianuarie 2020: Destin si Implinire

Cifra destinului (se obtine adunand toate cifrele din data nasterii) te ajuta sa intelegi destinatia aleasa, drumul de urmat in viata potrivit naturii tale.

Lucrand cu mandala momentului nasterii, iti poti activa potentialul si darurile cu care ai venit si poti elibera constrangeri si blocaje mostenite. Iti resetezi mintea, eliberand ganduri si emotii care iti limiteaza experienta, cresterea personala si bucuria.

💖 6 Februarie 2020: Vibratia interioara si misiunea personala

Ziua nasterii te ajuta sa intelegi cum esti cand esti doar tu cu tine, fara nici o masca. Te ajuta sa intelegi cum esti tu in lumea ta interioara si care este misiunea ta personala. Cum vibreaza sufletul tau si ce a venit sa experimenteze aici, indiferent de mostenirea primita de la parinti?

💖 13 Februarie 2020: Tiparele mostenite prin mama si vibratia sociala

Cifra aflata in luna nasterii este in legatura cu tiparele mostenite de la mama (si mama ei, si mama mamei ei… ). Atunci cand te gasesti in situatii despre care spui “si mama era asa”, “si mama ei facea asa”, “sunt fix ca mama”, “fac lucrurile pe dos decat mama”, “n-o sa fiu niciodata ca mama” etc., lucrand cu arhetipul acestei cifre ai ocazia sa vindeci si sa eliberezi tiparele mostenite prin mama si sa transformi relatia cu mama (atat cu mama ta, cat si cu Mama ca arhetip, inclusiv cu mama din tine, vindecand astfel imaginea de sine ca mama).

Nu intamplator cifra aflata in luna nasterii influenteaza si modul in care esti in relatie cu lumea, atunci cand esti in lume. Care este masca pe care o folosesti pentru a fi acceptat in lume si care este arhetipul pe care il manifesti cand esti in context social?

💖 20 Februarie 2020: Tiparele mostenite prin tata si vibratia generatiei

Atunci cand vrem sa transformam relatia cu tata, sa vindecam si sa eliberam tiparele mostenite prin tata, lucram cu cifra anului nasterii. Cum a fost (cum este) relatia cu tatal tau? Ce tipare (conditionari) se repeta in familia tatalui si apar si in viata ta?

Tot prin cifra anului ne conectam si cu misiunea noastra ca generatie si cum ne manifestam in lume. Cum ne aducem contributia la lumea in care traim? Ce fel de lume vrem sa lasam mostenire copiilor nostri?

💖 27 Februarie 2020: Destin si Potential Ascuns

Tot prin intermediul datei nasterii putem accesa si potentialul ascuns sau nevazut, neconstientizat pana acum. Lucrand cu mandala potentialului ascuns, ne putem recupera si incorpora acest potential, pentru a-l aduce si manifesta in viata noastra.

Mai mult, atunci cand noi vindecam si eliberam propriile limitari, facem cadou copiilor nostri un drum mai liber de urmat, daruindu-le mai multe resurse decat limitari!

✨ De ce si cum ne ajuta mandalele?

Pentru ca hartile mentale sunt formate din asocieri facute intre diverse concepte, idei ori termini, asocieri care functioneaza automat si, deci, inconstient. Pentru ca tu iti creezi singur/a forma mandalei, mintea e reinvatata sa gandeasca liber, in afara sabloanelor date/create deja de altcineva.

Pentru ca te ajuta sa dai forma si sa exprimi ceea ce nu poti exprima in cuvinte.

Pentru ca, de ce nu, poti face arta din emotiile tale, exprimandu-le dincolo de cuvinte.

Pentru ca dezvolta intuitia, spontaneitatea si rapiditatea gandirii.

Mandalele de lumina sunt diferite de mandalele gasite in cartile de colorat sau pe internet. Dezvolta gandirea non-liniara care ajuta sa facem saltul la alt nivel de gandire si intelegere, cu efecte masurabile in modul de actiune, gandire, relationare.

“Nu am talent la desen” nu este o piedica, ba, chiar ajuta sa facem diferenta intre a desena “frumos” si a stimula neuroplasticitatea creierului prin lucrul cu mandale de lumina. O mandala nu trebuie sa fie “frumoasa” pentru a avea efect asupra hartii mentale si a sinapselor.

✨ Facilitator:
Ramona Gherasim, psiholog, coach si formator NLP, formator mandale de lumina, formator art-terapie adleriana, facilitator constelatii sistemice si familiale, facilitator parenting, cu formari in educatie Gifted, terapie Theta, terapie florala Bach, cu experienta de 11 ani in lucrul cu oamenii pentru crestere si dezvoltare personala

La atelier, mandala va fi generata pe o structura care sustine vindecarea, urmand ca fiecare participant sa primeasca pentru acasa mandala care sustine crearea a ceea ce vrea sa traiasca.

Pentru o mai buna organizare si pentru a putea beneficia de toate materialele in mod optim, te rog confirma participarea prin e-mail sau sms.

Inscriere:
ramonagherasim@gmail.com
0748444888