– Program de transformare personala prin transa generativa & coaching generativ –


Facilitatori: Ramona Gherasim si Ana Maria Stefanescu

Ai o idee inca nepusa in practica? Un vis inca netrait?
Ori poate ai pasit pe un drum nou dar inca nu merge totul struna?
E ceva ce iti doresti sa realizezi? Sa construiesti? Sa aduci in viata ta?

Imagineaza-ti ce s-ar intampla cu aceasta idee, cu acest vis, cu acest proiect, daca i-ai acorda in fiecare luna cel putin 3 ore de atentie focusata. Cum ar creste daca ar fi hranit/a cu energia ta, cu implicarea ta, cu dedicarea ta.

Ce ar deveni posibil daca ti-ai directiona creativitatea catre a genera ceva nou, in locul obisnuintelor consumatoare de timp si energie?

“Lasa-ti mintea sa inceapa o calatorie printr-o lume noua, neobisnuita. Lasa-ti toate ideile despre lumea pe care ai cunoscut-o inainte. Lasa-ti sufletul sa te conduca unde iti este dor sa fii… Inchide ochii, lasa-ti spiritul sa se inalte, si vei trai cum nu ai mai trait niciodata.”

Viata ta este un dar. Felul in care experimentezi aceasta calatorie este unic – si tu esti unic(a). Meriti sa traiesti la potential maxim si poti trai la potential maxim.

In orice moment al vietii te-ai afla, acest program de transformare personala prin transa generativa & coaching generativ iti va oferi instrumente simple si in acelasi timp extrem de profunde pentru a putea sa:

– avansezi rapid in procesul de autocunoastere in care te afli deja
– ai o relatie mai buna cu tine insuti
– creezi, dezvolti si mentii relatii echilibrate si implinitoare cu ceilalti
– lasi in urma realitati vechi care nu iti mai servesc si sa inveti sa creezi altele noi
– inveti sa lucrezi cu intentia si cu atentia dincolo de nivelul cognitiv
– devii constient(a) in orice moment de starea in care te afli si sa o “acordezi” cu intentia / obiectivul / proiectul
– recunosti, accepti si lucrezi cu orice emotie (dincolo de etichetele mentale de “pozitiva” sau “negativa”)
– accesezi o stare de flux aducatoare de performanta inalta

Ce iti propunem

10 sesiuni de Transa si Coaching Generativ
Un timp dedicat tie si activarii resurselor pe care nici nu stii ca le ai
Un spatiu safe in care proiectele tale sa devina posibile in realitate

Contributie: 180 lei / sedinta (1500 lei pentru plata in avans a celor 10 sedinte)
Locatie: “Podul cu Vise” (spatiul Drumul spre Centru), zona Piata Victoriei

Ramona Gherasim – psiholog, coach si formator NLP, facilitator constelatii sistemice si familiale, formator art-terapie adleriana, facilitator parenting, cu formari in educatie Gifted, terapie Theta, terapie florala Bach, cu experienta de 12 ani in lucrul cu oamenii pentru crestere si dezvoltare personala

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator autorizat
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 12 ani in training si lucru cu oamenii, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, Spania, 2014) si are dubla formare in lucrul cu vise: este primul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012).
Tine workshop-uri de grup si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si co-initiator (impreuna cu Robert Moss) a World Day of Active Dreaming.
In formare in psihoterapie integrativa.

Ramona si Ana sunt organizatorii evenimentelor tinute de Stephen Gillligan, PhD (creatorul metodelor Transa Generativa si Coaching Generativ) in Romania in 2016 (Transa Generativa) si 2018 (Coaching Generativ). In 2016 au tradus si publicat in romana cartea “Transa Generativa – Experienta Fluxului Creativ” (Stephen Gilligan).