Cand corpul iti vorbeste: Povestea kilogramelor tale!

Cand corpul iti vorbeste: Povestea kilogramelor tale!

Constelatii familiale cu si despre sanatate

De-a lungul timpului, lucrand cu femei care nu puteau pierde kilogramele acumulate indiferent de dietele tinute, am descoperit ca de fiecare data exista un motiv, la nivel inconstient, pentru care acele kilograme erau mentinute. Am descoperit o alegere, la nivel de suflet, pe care mintea rationala nu o putea intelege si procesa. Un beneficiu atat de ascuns, incat nu putea fi compensat judecand logic. 

Cum ar fi, de exemplu, a fi in siguranta. Am descoperit multe femei care se ingrasa pentru ca asa se simt in siguranta – adica neatractive, invizibile pentru barbatii pe care ele i-ar considera atractivi.

Sau, frica de a pierde. Oamenii nu pot pierde kilograme, daca in trecutul lor exista o pierdere dureroasa, nevindecata si neintegrata inca. 

Asa ca te intreb…

Ce greutate porti in corp? Sau, mai bine spus, ce greutate poarta corpul tau pentru tine? 

Cum te protejeaza kilogramele adunate in plus? 

Pentru ce parte din tine a trai intr-un corp suplu, tonic si sanatos nu se simte indeajuns de in siguranta?  

Ce este mai important decat sa ai un corp sanatos si kilogramele tale implinesc pentru tine astfel incat refuza sa plece?

Care este povestea din spatele kilogramelor tale in plus si pe care poti sa o eliberezi acum?

Sa pierzi kilograme inseamna sa fii dispus/a sa pierzi ceva. 

Si te invit sa pierzi obiceiuri nesanatoase si idei, convingeri sau adevaruri care te limiteaza, decat sa pierzi sansa de a trai intr-un corp sanatos si armonios!

Cum?

Folosind perspectiva sistemica pe care metoda constelatiilor familiale o aduce, te vei putea conecta cu dinamica ascunsa care mentine kilogramele actuale si forma fizica in care esti. Fara a intelege aceasta dinamica, nu poti transforma structura sufleteasca, emotionala si mentala care iti sustine kilogramele actuale. Si indiferent de alimentatie sau exercitii fizice, fara a transforma aceasta structura interioara vei slabi poate, pe termen scurt, dar pe termen lung nu vei putea mentine rezultatul. De ce? Pur si simplu pentru ca este acest amestec intre emotiile, gandurile si alegerile tale la nivel de suflet cel care functioneaza ca un magnet si atrage kilogramele inapoi.

Cand?

13-14 noiembrie 2021, intre orele 10:00 si 17:30

Cost?

550 lei, achitati in contul RO93INGB0000999903885057, deschis la ING Bank, pe numele Gherasim Ramona Ioana PFA

Unde?

online, pe platforma zoom – linkul este primit la inscriere

Inscriere:

Pentru inscriere, trimite un mail la ramonagherasim@gmail.com. Inscrierea este confirmata prin achitarea taxei de participare.

Esti pregatit/a, dispus/a sa renunti la ceva (povestea careia ii dai valoare de adevar) pentru altceva (un corp nou, o noua stare de sanatate, noi emotii etc)?

Avansam impreuna!

photo credit: Mike Dexter / National Geographic