Constelatii sistemice cu si despre abundenta

editie specială, online, 14-15 mai 2022

Care este povestea pe care ti-o spui despre Bani si Abundenta?

Este cu adevarat despre bani si abundenta? Sau este despre lipsa, frica, neajunsuri, frustrare?

Viata incepe cu a primi. Iar acesta este un fapt.

Ce simti in corp cand te gandesti la a primi? Ce gand apare instant? 

Cum ar fi viata ta fara acest gand? Ce ar deveni posibil sa traiesti?

Cand functionezi in lume dintr-o constiinta a saraciei, puternic inradacinata in constiinta neamului romanesc, nu vei putea accesa de fapt abundenta cu tot ce inseamna ea.

Cat timp ramai legat de nivelul de abundenta al neamului si al familiei nu il poti descoperi si accesa pe al tau.

Cat timp simti invidie pentru nivelul de abundenta al altcuiva, nu iti poti da voie sa il accesezi si sa il cresti pe al tau.

Cat timp crezi ca e imposibil pentru tine, asa va fi si vei trece pe langa oportunitati si posibilitati fara sa le poti percepe.

Cat timp iti vei judeca viata, Viata nu va putea fi generoasa cu tine.

Pentru ca Viata, in esenta ei, este abundenta si generoasa. Noi, oamenii, suntem mai zgarciti in a ne da voie sa primim, sa traim experiente care ne pot imbogati, pe toate nivelurile.

Asa ca te invit sa eliberezi tot ce nu iti mai serveste si te tine blocat in acelasi loc. Teinvit sa iti dai voie sa primesti tot ce are Viata mai bun pentru tine. 

Cum?

Folosind perspectiva sistemica pe care metoda constelatiilor sistemice si familiale o aduce, te vei putea conecta cu dinamica ascunsa care mentine blocajele financiare, sentimentul de greu si lipsa, si le vei putea elibera cu usurinta. Vei putea descoperi si accesa un nou nivel de abundenta, mai potrivit contributiei pe care ai venit aici sa o aduci in lume. 

Fara a intelege aceasta dinamica, nu poti transforma in profunzime structura sufleteasca, emotionala si mentala care mentine starea actuala. Si indiferent de eforturile pe care le-ai depus pana acum, fara a transforma aceasta structura interioara, acest nivel de constiinta a lipsei, vei avea perioade de relaxare financiara poate, pe termen scurt, dar pe termen lung nu vei putea mentine rezultatul. 

De ce? Pur si simplu pentru ca este acest amestec intre emotiile, gandurile si alegerile tale la nivel de suflet cel care functioneaza ca un magnet si atrage lipsa banilor si a abundentei inapoi.

Cand?

14-15 mai 2022, intre orele 10:00 si 17:30

Cost?

550 lei, achitati in contul RO68BACX0000002237860000, deschis la UniCredit Bank, pe numele Gherasim Ramona Ioana PFA

Unde?

Online, prin platforma Zoom

Cu cine?

Ramona Gherasim este psiholog, Coach si Master Trainer NLP, facilitator constelatii sistemice, organizationale si familiale, cu formari la institutii de prestigiu din Romania si strainatate. De 15 ani creeaza si faciliteaza formari si ateliere de NLP, systemic coaching, constelatii sistemice, organizationale si familiale, art-terapie si parenting, insotindu-si clientii in perioade de tranzitie, schimbari de identitate si implementari de proiecte curajoase atat in viata personala, cat si in cea profesionala. 

O puteti contacta pe http://ramonagherasim.ro/ 

Inscriere:

Pentru inscriere, trimite un mail la ramonagherasim@gmail.com. Inscrierea este confirmata prin achitarea taxei de participare.

Esti pregatit/a pentru urmatorul nivel de abundenta in viata ta?

Esti pregatit/a sa renunti la cel/cea care esti acum pentru cel/cea care poti deveni?