Puterea Feminina – Constelatii sistemice si familiale

Ritualuri de vindecare si recuperare a feminitatii

16-17 Aprilie 2022, 10:00-17:30, Bucuresti

Cum au trait femeile din familia ta?

Ce a insemnat de-a lungul generatiilor sa fii femeie? 

Cum si-au trait rolul de femeie mama, bunica, strabunica ta? 

Purtam in noi energia femeilor din neamul nostru – dorinte si hotarari, identitati si atitudini, doruri si neimpliniri, roluri, reguli si realizari si multe, multe altele – unite intr-o retea nevazuta, trasata de miscarile sufletului fiecareia in parte si ale sufletului mare al neamului. In interiorul neamului se incurca destinele, si tot aici e calea catre libertate.

Venim dintr-o linie de femei incarcata cu istorie, cu evenimente de viata, cu dinamici create sau copiate, cu vise ale strabunelor implinite sau nu, cu bucurii traite pe “muteste” ori vieti ale inaintasilor traite in sacrificiu si suferinta surda… 

Cand fiecarei femei ii este recunoscut locul in intreg, cand fiecare se reconecteaza cu ce a venit sa traiasca si sa implineasca in propria familie, cand fiecareia ii este onorata contributia si prezenta, echilibrul este restabilit, iubirea este libera sa curga si fiecare femeie isi poate lua puterea inapoi.

Pentru ca suntem parte din intreg si, in acelasi timp, intregi in sine, te invit la un workshop de constelatii familiale, dedicat ritualurilor de vindecare a liniei feminine si a feminitatii.

Vei avea ocazia sa te conectezi cu destinul femeilor care au fost inaintea ta, care au dat viata mai departe, astfel incat sa ajunga la tine si tu sa fii astazi aici. 

Vei putea sa te reconectezi cu feminitatea ta, cu puterea ta feminine, cu cine esti tu ca Femeie.

Iti vei cunoaste si ocupa locul tau in sistem, in neamul din care te-ai nascut.

Pentru ca doar atunci cand ne cunoastem si acceptam ordinea in care am venit in sistemul din care facem parte, ne putem cunoaste si trai locul nostru in lume, in deplinatatea energiei si a puterii noastre feminine. 

Orice altceva aduce lupta de putere si dorinta de a demonstra ca suntem cineva cine, de fapt, nu suntem, iar in lipsa acceptarii, nu prea exista miscare cursiva a vietii. Ne taiem singure de la energia si forta vietii, atunci cand nu ne acceptam drumul, locul, trecutul, prezentul, viitorul, facand loc frustrarilor, epuizarii, furiei ori lipsei poftei si bucuriei de a trai. 

Aceasta zi este pentru tine, daca:

  • traiesti in corp de femeie, dar nu te simti femeie
  • nu (mai) stii cum este sa te simti feminina
  • in relatia de cuplu sunteti parteneri doar din punct de vedere administrativ, dar relatia femeie-barbat a ramas in urma si in umbra
  • esti mama la randul tau
  • ai o relație dificila/incarcata cu mama ta si iti doresti vindecare
  • poti spune despre tine ca ai acelasi tip de relatie ca parintii tai, bunicii tai…

Si, dincolo de orice cauza, pur si simplu iti este dor de tine ca Femeie!

Program:
16-17 Aprilie, 10:00 – 17:30

Pret:
550 ron, achitati in contul RO68BACX0000002237860000, deschis la UniCredit Bank, titular Gherasim Ramona Ioana PFA

Loc: 
Bucuresti (detalii la inscriere)

Inscriere:
0748444888, ramonagherasim@gmail.com

Locurile pentru cei care lucreaza propria constelatie sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii. Participarea este confirmata prin achitarea taxei de participare.