Iubire si relații. Constelatii sistemice si familiale

Imagineaza-ti… ce s-ar schimba in viata ta daca ai schimba povestea pe care ti-o spui (mai mult sau mai putin constient) despre iubire si relatii?

Esti in acelasi tipar de relatie una dupa alta?

Nu poti fi intr-o relatie, orice ai face?

Esti deja intr-o relatie, dar ceva nu merge? 

Relatiile nu-ti ies? Sau iti ies, dar sunt toxice sau disfunctionale sau oricum, numai sanatoase nu?

Iubirea iti da de furca? Te consuma?

Iti doresti sa incepi o relatie dintr-un spatiu curat, sanatos, echilibrat? 

Vom privi iubirea din perspectiva sistemica. Ce s-a intamplat in familia ta si a blocat fluxul iubirii? Care a fost pretul platit pentru iubire? Dar pentru renuntarea la iubire? Ce ai invatat ca inseamna iubirea si relatiile cand erai copil? Dar cand erai adolescent/a? 

Si la ce esti dispus/a sa renunti ca sa traiesti cu adevarat libertatea de a iubi? 

Prin Constelatii familiale si sistemice aducem la suprafata dinamicile ascunse care au creat si care mentin situatia actuala in viata ta. Si invitam forta evolutionara a vietii sa vina si sa vindece trecutul, pentru ca transformarea din prezent sa poata crea un nou viitor. 

De ce ai vrea sa faci asta?

In primul rand, din iubire pentru tine.

Apoi, pentru ca ce nu consumi, te consuma. Potentialul netrait se intoarce si ne bantuie. Trecutul nevindecat se repeta in prezent, iar viitorul nu se poate manifesta liber. 

Si pentru ca si tu, ca toti ceilalti, meriti sa traiesti viata in si cu iubire.

Cand?

22-23 ianuarie 2022, 10:00 – 17:30

Cost?

550 lei, achitati in contul RO68BACX0000002237860000, deschis la UniCredit Bank, pe numele Gherasim Ramona Ioana PFA

Unde?

Online, prin platforma Zoom (linkul este primit la inscriere)

Cu cine?

Ramona Gherasim este psiholog, Coach si Master Trainer NLP, facilitator constelatii sistemice, organizationale si familiale, cu formari la institutii de prestigiu din Romania si strainatate. De mai bine de 15 ani creeaza si faciliteaza formari si ateliere de NLP, systemic coaching, constelatii sistemice, organizationale si familiale, art-terapie si parenting, insotindu-si clientii in perioade de tranzitie, schimbari de identitate si implementari de proiecte curajoase atat in viata personala, cat si in cea profesionala. 

Inscriere:

Pentru inscriere, trimite un mail la ramonagherasim@gmail.com. Inscrierea este confirmata prin achitarea taxei de participare.